Ekte-Penger » Noen av de beste spillene NetEnt tilbyr 2018

Noen av de beste spillene NetEnt tilbyr 2018

Beste NetEnt Casinospill 2018: la oss se litt nærmere på noen av de beste spillene NetEnt tilbyr!

1. Wishmaster

Wishmaster er en favorittspiller som gir mange fordeler, inkludert utrolig utførlig grafikk og jevn animasjon. Hovedrollen her – er gin, han som eventyr karakter kan oppfylle dine ønsker.

Virtuelt slot har 5 spinn hjul og tilbyr å spille på 1-20 linjer. Har scatters, wilds, gratis og risikobaserte spill, jackpot og gratis spinn.  Vi anbefaler at du først prøver spillet i demomodus, fordi det er så mange kombinasjoner og bonusspill

2. Divine Fortune

Dette er automaten som beriket spillere fra Norge på 2.000.000 kroner eller 200.000 $! Har et fascinerende tematisk design med inspirasjon fra oldtidens Hellas. Ulike mytiske dyr, monstre og helter er sammen i dette spillet, og dette gjør at spilleren kan få en stor jackpot på mange måter og kombinasjoner.

Automaten har standard 5 hjul og opptil 20 betalingslinjer. Det er en mulighet til å vinne gratisspinn og bonusspill, og det tilbys også et risikospill og en minnepott, hvorav overstiger hundre tusenvis av dollar!

3. Jack and the Beanstalk

Jack and the Beanstalk – denne automaten er basert på det berømte eventyret om Jack og hans bønne-tre, som kunne gi ham et mylder av rikdom. Prøv deg selv i Jacks rolle og få enorm rikdom! En rekke tegn og kombinasjoner, perfekt musikalsk akkompagnement og fabelaktig grafikk holder spillere på dataskjermer i mange år.

Med 5 hjul og 20 aktive linjer, tilbyr automater høye multiplikatorer opp til x1000. Wild er ekstremt gunstig her: dette erstatter samtidig symbolene, og utløser gratisspinn som beveger seg fra høyre til venstre. I dette tilfellet samler Wild-symbol alle gevinster fra de viste kombinasjonene, og gir den akkumulerte summen til spilleren.

4. Dead or Alive NetEnt

Den vinnende prosentandelen av denne automaten når 96.8%, og den tematiske utformingen i Wild West-stil forårsaket en boom blant spillerne i sin tid. «Dead or Alive» tilbyr mange bonusspill, interessante figurer og andre fordelaktige funksjoner.

Automaten har 5 hjul og opptil 9 linjer. Internett er fullt av videoer og anmeldelser, spillere fikk en jackpot i størrelsen 3-5-10 000 euro i prosessen med å skape, mens de brukte en ubetydelig sum av penger på spill.

5. Mega Joker

Tre hjul, fem linjer. Denne ikke-standardversjonen for moderne spilleautomater har blitt populær blant spillerne på en stor prosentandel av betalingene, og nå 99%. Spillprosessen foregår i seks separate moduser, og tilgang til hver kan kun oppnås med en viss kombinasjon av symboler. Generelt er dette et interessant og svært lønnsomt spill, og det er et av de mest populære spillene fra leverandøren.

Si din mening!

6 0

Legg igjen et svar