Ekte-Penger » Betting på nettet

Betting på nettet

Sportsbetting i Norge – Betting på nettet

Ole Gunnar Solskjær, John Arne Risse og Erik «The Viking» Thorstvedt er bare noen få av navnene som kommer opp når man tenker på norsk sport. Selv om fotball er den mest fremtredende idretten i Norge, skjer det mye mer enn bare fotball her. Spesielt er vintersport populært. Her er det langrenn, skiskyting, skøyter og ishockey som vekker størst interesse, både blant tilskuerne og utøverne. Det kvinnelige landslaget i håndball har vært blant verdens beste i de siste femten årene.

En stor andel nordmenn ser også på internasjonal sport, fra europeiske fotballigaer, som engelske Premier League og spanske La Liga, til store tennisturneringer og amerikansk sport som NBA basketball og NHL hockey.

Norge er blant de rikeste nasjoner i Europa, og det bør derfor ikke komme som noen overraskelse at nordmenn er store fan av sportsbetting.

Betting på nettet hos 10Bet Norway

10Bet Norway er et av de raskest voksende bettingsider for norske spillere, spesielt etter den nylige relanseringen av siden. Den ypperlig designede nettsiden inkluderer konkurransedyktige odds på alle de største norske ligaene – fra fotballigaen Eliteserien til Norge Cup, ishockeyligaen GET-ligaen samt skiskyting, så vel som sport fra hele verden. Den er pakket med innovative løsninger, som live betting-funksjonen Pulse Betting, pluss utallige kampanjer og spesialtilbud som øker spillernes spillsaldo.

Nordmenn liker å spille på både nasjonal og internasjonal idrett. Engelske Premier League tiltrekker seg en enorm interesse, og det samme gjør andre ligaer rundt omkring i verden, spesielt den spanske ligaen. Internasjonale fotballturneringer som VM og EM er store trekkplastre, i likhet med store arrangementer i tennis og golf.

Fotball

Den nasjonale ligaen i fotball ble introdusert i Norge i 1948. Toppligaen, kjent som Hovedserien, ble delt inn i to divisjoner med åtte lag i hver. Vinnerne møttes i en ligafinale. I 1963 ble de to divisjonene slått sammen til en nasjonal liga, som nå er kjent som Eliteserien.

Hos 10Bet kan du spille på nesten alle fotballigaer i hele verden, inkludert alle de ti divisjonene i norsk fotball. Rosenborg er den mest suksessrike klubben i den norske ligahistorien. De har mer enn 25 ligatitler. Neste lag på listen er Fredrikstad med ni titler. Nivå nummer to kalles 1. divisjon. De to beste lagene her rykker automatisk opp. Lagene som kommer på tredje til sjette plass deltar i playoff, der det beste laget rykker opp.

Når det kommer til det norske landslaget, har Norge hatt langt mindre suksess en mange av de andre skandinaviske landene. Landslaget har bare kvalifisert seg til VM ved tre tilfeller. Det var i 1938, 1994 og 1998. Laget fra 1998 hadde mest suksess og avsluttet som nummer to i sin gruppe, bare et poeng bak Brasil. Det talentfulle norske laget, med spillere som Liverpools Stig Inge Bjørnebye og Chelseas Tor Andre Flo, ble slått ut av Italia i runde nummer to.

Ishockey

I Norge har det vært en liga i ishockey siden 1934, da første divisjon ble lansert. Selv om navnet på den øverste divisjonen ble endret til Eliteserien i 1990, er det de samme store lagene som slåss om tittelen. Andre divisjon kalles nå første divisjon. Den vanlige sesongen i Eliteserien går fra september til mars, og playoff finner sted i mars og april. 10Bet tilbyr et vell av muligheter for spill på ishockey, og den norske ligaen er tilgjengelig sammen med den svenske og, selvfølgelig, NHL.

Vålerenga er uten tvil det ishockeylaget i Norge med størst suksess. De har tatt utrolige 25 mesterskap. I de siste årene er det likevel en annen klubb som har dominert i GET-ligaen, og det er Stavanger Oilers. De har vunnet utrolige åtte titler på rad fra 2010 til 2017.

Det har ikke lykkes landslaget i ishockey og sette seg på kartet, til tross for at de jevnlig kvalifiserer seg for deltakelse i VM og OL. I 2018 gjentok Norge sin beste plassering i OL da de kom på en åttende plass i vinterlekene i PyeongChang. Dette var samme plassering som de også fikk i 1976, da vinterlekene ble avholdt i Sapporo.

Håndball

Norsk håndball har i de senere årene hatt internasjonal suksess. Spesielt kvinnenes landslag har dominert i EM siden tidlig på 2000-tallet. Norge har vunnet denne turneringen, som finner sted to ganger i året, fra 2002 til 2016. Det eneste unntaket var i 2012, da de kom på andre plass. De har også vunnet OL i 2008 og 2012. Listen over stjernespillere inkluderer Karoline Dyhre Breivang, som la opp etter å ha vunnet to gullmedaljer i OL og fem gullmedaljer i EM.

Herrelaget har ikke hatt like stor suksess. De kom på tredje plass under EM i 2016, men har skuffet under de fleste andre turneringer. I 2017 sjokkerte imidlertid nordmennene håndballverdenen med å nå VM-finalen. Der tapte de til Frankrike.

Vintersport

Langrenn og skiskyting er to av de mest populære idrettene i Norge, og de nasjonale utøverne tar jevnlig hjem dusinvis av medaljer under vinter-OL. Under OL i PyeongChang i 2018 hentet Norge hjem hele 39 medaljer. Fjorten av disse var gull, fjorten sølv og elleve bronse.

Marit Bjørgen er en av tidenes mest suksessfulle langrennsløpere. Trondheims-jenta deltok i fem OL mellom 2002 og 2018, og har vunnet åtte gullmedaljer. Hun er også den langrennsløperen med størst suksess i verdenscupen. Her har hun tatt tittelen hele 29 ganger.

Ole Einar Bjørndalen blir ansett som en av de største skiskytterne gjennom tidene. Han har deltatt i seks OL mellom 1994 og 2014. Her har han vunnet åtte gullmedaljer, fire sølv og en bronse. Han er også tidenes mest suksessrike utøver i VM for skiskyttere. Her har han tatt hele 45 medaljer.

Internasjonal sport

Basketball er en idrett med stigende popularitet i Norge, med tilhengere som har blitt fascinert av glamouren i NBA. Det er de største lagene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet, så Lebron James’ Cleveland Cavaliers og Steph Currys Golden State Warriors er de to lagene med flest tilhengere i Norge. EuroLeague er ikke fullt så populær blant tilfeldige spillere, men de som har litt kunnskap er fans av lag som Fenerbahçe og Panathinaikos, som tiltrekker seg store folkemengder på hjemmebane.

Tennis er en annen sport som er populær blant norske spillere. Med fire Grand Slam-turneringer – Australian Open, Roland Garros, Wimbledon og US Open – pluss ATP Master, som alle finner sted hvert år, har tennisfans mye å se frem til for hver sesong. Norske sportsfans er kjente for å ha mye kunnskap, spesielt når det kommer til tennis. Det betyr at spillere ofte liker å spille på mindre turneringer i tillegg til de store arrangementene. Alt dekkes av 10Bet.

Live spilling

Det er ikke så mye som er så spennende som live spilling. Å se favorittlaget ditt kan være spennende nok, men når det er penger i spill på resultatet i sanntid, så tar dette spillet til et helt nytt nivå.
10Bet gir deg det ultimate innen live spilling, med sjanse til å oppleve øyeblikkelig spenning i nesten alle idretter. Du kan spill in-play på fotball, basketball, tennis, ishockey, håndball og mange flere.

Live in-play betting har aldri vært mer populært. Spesielt med dagens teknologi som tillater deg å plassere live spill til enhver tid og uansett hvor du er. Det er dermed ingen grunn til å ikke hive seg over mobilen eller nettbrettet og bli med på moro uansett hvor du befinner deg. Å velge å spille live hos 10Bet sikrer også at du får de beste oddsene for live spill og et overlegent utvalg av spilltyper.

Cash Out

10Bets Cash Out-funksjon gir deg muligheten til å hente gevinstene dine før arrangementet er avsluttet. Du kan bruke den på spill du har plassert før arrangementet eller på live spill samt på single spill eller kombinasjoner. Funksjonen tillater deg å hente ut gevinstene dine dersom spillet ditt vinner, sikre deler av innsatsen din dersom spillet ditt taper, eller legge gevinstene dine til midlene dine dersom et kombinasjonsspill går med profitt før alle utvalgene er oppgjort. Med andre ord gir Cash Out-funksjonen deg større kontroll over all spillingen din.

Slik fungerer Cash Out-funksjonen – dersom spillet ditt kvalifiserer for Cash Out, vil du se en Cash Out-knapp i seksjonen for Mine spill på spillekupongen din. Den viser hvor mye penger du kan ta. Bare klikk på Cash Out-knappen, så får du tilgang til tidlig utbetaling. I mellomtiden lar Delvis Cash Out deg hente deler av gevinsten din før arrangementet er avsluttet, og lar resten av spillet ditt være aktivt.

Hurtige markeder

Hurtige markeder er en annen spesialfunksjon fra 10Bet som du ikke har råd til å gå glipp av. Denne funksjonen tillater deg å plassere et spill på om du tror at en bestemt begivenhet vil inntreffe i løpet av de neste ett eller fem minuttene i en live fotballkamp eller hvem som vil vinne det neste poenget eller game i tennis. Med hurtige markeder har du sjansen til å vinne på hvert eneste øyeblikk i dine favorittkamper.
Mål, hjørnespark, gule kort, straffespark, frispark, spark på mål, innkast – Hurtige markeder gir det beste bransjen har å by på når det kommer til live spilling på fotball og tennis.

Spill fra mobilen

Med en helt mobilvennlig nettside er 10Bet Mobile din snarvei til den beste innen betting – når som helst, hvor som helst. Hele sportsboken, inkludert alle mulighetene for live spilling, er tilgjengelig på alle mobiltelefoner og nettbrett.

10Bet tilbyr mer enn 60 000 begivenheter hver måned – inkludert 25 000+ live begivenheter – over 60 ulike idretter. Dermed har du øyeblikkelig tilgang til de mest spennende begivenhetene. Når du spiller på mobilen, er det ingen sjanse for at du vil gå glipp av kampen til laget ditt eller en annen begivenhet som gir deg høy puls. Å spille fra mobilen er den beste måten å få med seg all spenningen fra arrangementer over hele verden på.

Pulserende nye funksjoner

Fremskritt innen teknologi og fokus på innovasjon har ført til utviklingen av en rekke spennende, nye betting-funksjoner for de som spiller på nett. 10Bet er kjent for å være markedsledende når det kommer til nye ideer, og dette ble understreket tidlig i 2018. Da ble to nye funksjoner lansert: Add2Bet og Pulse Bet, som begge har blitt svært populære blant norske spillere.

Add2Bet har endret spillet for kombinasjonsspill. Tidligere var det ikke mulig å foreta forandringer på et spill som allerede var plassert. Add2Bet tillater deg å legge til så mange utvalg du vil til et åpent spill. Dersom, for eksempel, et spill vinner, men kampen er ikke ferdig enda, så kan du legge til et ekstra utvalg. Du kan, for eksempel, gjøre en singel om til en dobbel, eller en dobbel om til en trippel. Dette øker umiddelbart din potensielle utbetaling, og det koster deg ikke noe ekstra da det bruker Cash Out-verdien til det åpne spillet som innsats.

Pulse Bet handler om å bli involvert i kampen mens den pågår. I likhet med hurtige markeder, har du muligheten til å spille på hva som skal skje. Med Pulse Bet er dog ikke beløpet du kan vinne fastsatt – det øker desto nærmere du kommer slutten på den valgte tidsperioden.

Kampanjer

Nesten alle spillnettsider tilbyr et utvalg av attraktive kampanjer, og 10Bet er blant de som har de beste tilbudene på nett. Det starter med en fantastisk opptil 2 000 kr velkomstbonus – bare sørg for å bruke koden FD200 når du foretar ditt første innskudd. Så får du umiddelbart mye mer å spille for. Så er det den berømte 10Bet Combo Boost – desto større kombinasjon du spiller, desto mer vil 10Bet løfte dine gevinster, helt opptil 60 % ekstra i kontanter. Alt du trenger å gjøre er å plassere et spill som inkluderer to eller flere utvalg, og dersom du vinner vil du automatisk få mer penger. Live Free Bet Club er en annen utmerket kampanje, som gir deg et gratisspill, Free Bet, på 100 kr hver uke dersom du plasserer fem in-play spill til 100 kr hver før søndag natt.

Si din mening!

0 0