Ekte-Penger » Tre grunner til at Bitcoin blir brukt på oddstipping

Tre grunner til at Bitcoin blir brukt på oddstipping

Oddstipping er ikke bare en spennende hobby for sportsfans, det er en hel industri med sine egne regler. I mange år har spill blitt plassert på tippekiosker eller spesielle børser, og kun en relativt liten gruppe var en del av det. Men, utviklingen av digital teknologi har tatt online tipping til et nytt nivå.

Med online tipping kan hvem som helst plassere et spill på deres foretrukne valg fra deres egne, komfortable sofakrok. Digitale valutaer har gjort denne prosessen enda enklere. Kryptovalutabetalinger er desentraliserte, anonyme, billige å bruke og overføringene er raske – det er ikke uten grunn at kryptovalutaer blir mer og mer populære.

Mange tippeplattformer i dag jobber med forskjellige kryptovalutaer; men bitcoin er og blir hovedvalutaen brukt for oddstipping. Ifølge en av de størst gamblingplattformene, 1xBit, er mer enn 80% av alle kryptovalutaspill plassert med bitcoin, 6% – i Ethereum, og kun 4% – i Litecoin. De resterende 9% er splittet mellom Bitcoin Cash, Dogecoin og andre anonyme mynter som Dash, Monero, ZCash og andre digitale valutaer støttet av plattformen.

Hvorfor ble den første kryptovalutaen ikke bare omtrent like populær som tradisjonelle betalingsmetoder, men også brukt mer i oddstipping enn andre digitale valutaer? Selvsagt, en av de største fordelene med Bitcoin er at den var først. Faktum er at bitcoin var den første kryptovalutaen skapt og har den største markedsverdien, så den skaper mer tillit enn til og med de mest populære «altcoins».

En annen faktor som gjør bitcoin så attraktiv er den store påliteligheten til dens nettverk. Dette ble trukket frem av Bitcoin Core-utvikler Jimmy Song, som sa:

Bitcoin har bevist dens sikkerhet med den eneste tingen som kan teste den: tid. Hver andre mynt er mye yngre og/eller har vist seg å være mindre sikker.

Sikring av ens eiendeler er førsteprioritet for enhver bruker, investor, eller entreprenør, og verdens første kryptovaluta er vinneren her også.

En annen viktig fordel for bitcoin er dens hurtige utvidelse som betalingsmiddel. I dag kan du kjøpe et stort utvalg varer med bitcoin, fra flybilletter til eiendommer. Det betyr at dersom du vinner et spill, så kan dine gevinster bli brukt umiddelbart, uten kompliserte utvekslinger til ordentlige penger, mens de fleste altcoins ikke er like enkle å bruke i virkeligheten. Forståelig er det også at nivået bitcoin-bruk ikke er like hyppig brukt som ekte penger, men den første kryptovalutaen fortsetter å overvinne nye territorier som betalingsmetode, bokstavelig talt hver måned.

Likevel er det en stor ulempe med å bruke den første kryptovalutaen til oddstipping – flyktigheten i bitcoin er veldig høy. Og mens kryptomiljøet fortsatt er usikre på om det er en god eller dårlig ting, så er mange tippere negativt overrasket når deres daglig gevinst minker mot dollaren den neste dagen.

Siden slutten av 2017 har prisen for en bitcoin falt nesten til en fjerdedel, og i øyeblikket kan ikke markedsanalytikere bli enige om den vil fortsette å falle. Selvsagt, det motsatte kan også hende – verdien på en bitcoin kan øke med mange prosent over natten og følgelig øke gevinstene.
Tippeplattformer tar denne funksjonen med kryptovaluter i betraktning og tilbyr flere forskjellige måter å gjøre kryptospill mer profitable på for gamblere. For eksempel, under fotball-VM holdt 1xBit en BitCup-turnering, der kunder ikke bare kunne plassere spill, men også delta i daglige premietrekninger for å vinne kryptovalutaer og andre bonuser.

Som en betalingsmetode, har bitcoin en rekke udiskutable fordeler overfor digitale valutaer brukt i oddstipping, noe som er hvorfor den har blitt en udiskutabel leder i spillindustrien. Men, vi må ikke se bort ifra risikoen som kan påvirke enhver tipper som ikke gjør deres research på digitale valutaer og markedet i seg selv. Generelt sett, er tippeverdenen ganske lik kryptovaluta-verdenen, ettersom begge krever spillerne deres til å ha analytiske egenskaper, å kaste seg inn i prosessen og, selvsagt, ha genuin interesse for feltet.

Si din mening!

1 0

Legg igjen et svar